Pigans historia

Året var 2005. Idén kring att återigen starta ett tjänsteföretag var för lockande för att motstå. I hela mitt liv har jag drivits av att få leverera service i olika former till människor, oavsett om det handlat om restaurangverksamhet eller att utbilda människor inom olika områden. Servicen – att se människors behov och skapa en tjänst för att tillfredsställa dessa– har alltid stått centrum. Jag har också insett att det är denna genuina service som varit en framgångsfaktor under alla dessa år.

Pigan startades i ursprunglig form som ett företag där vi tillhandahöll tvättjänster. Affärsidén gick ut på att åka hem till kunder och hämta deras tvätt – rengöra, stryka och mangla den – för att sedan återlämna den hemma hos kunden. Värdegrunden låg klar redan då – Pigan är ett företag som förvaltar förtroenden och underlättar kunders vardag.

Idag har vi avvecklat denna del av vår verksamhet och fokuserar istället på städtjänster av alla olika slag. I samband med att regeringen beslutade om att införa RUT-avdrag har vår verksamhet vuxit något enormt. Det har varit en otroligt spännande resa, och än är den inte slut!

Vår målgrupp består av människor i alla åldrar – allt från ungkarlen som prioriterar annat, familjen som kämpar för att få vardagen att gå ihop, och den äldre generationen som inte har samma energi som förr. Oavsett vem du är, hur gammal du är eller vad för tjänst du vill ha utförd, ska du alltid kunna vända dig till oss och känna dig trygg med de städtjänster vi levererar.

Med förhoppning om att vi även får förvalta ditt förtroende hälsar jag dig varmt välkommen som kund.

/Unni Klemmé
Grundare och ägare